0

Hírek, aktualitások

 • sixnine-design - kültéri szemetesek

  sixnine-design – funkció és dizájn
  A sixnine-design választékában exkluzív rozsdamentes acélból készült szeméttárolók és szeletkív hulladékgyűjtők beltéri és kültéri használatra, dohányzóállványok, hamutartók, virágtartók, ügyfél-irányító rendszerek, korlátok, fogasok és kiegészítőik vannak. A termékek rozsdamentes acélból készülnek legtöbbjük Németországban (Made in Germany). Tipikus felhasználási területük irodaházakban, bevásárlóközpontokban, bankokban, ATM automatáknál, kórházakban, szállodákban, mozikban, állomásokon, vasútállomásokon vagy repülőtereken van.

  Tovább olvasom

 • Ligno Facto padok és ülésrendszerek

  A LIGNO FACTO választékban egyedi tervezésű padok, valamint összetett padrendszerek állnak különböző anyagok úgy, mint fa, gránit, bőr, acél és rozsdamentes acél felhasználásával. A középpontban a magas minőségű és tartós padok, ülések, valamint a belső és külső ülőfelületek készítése áll. Tipikus felhasználási területük például bevásárlóközpontokban, állomásokkon, repülőtereken, lakóparkokban, középületekben vagy más nagy forgalmú helyeken van, amelyek az ügyfél specifikációja szerint készülnek Németországban „Made in Germany”.

  Tovább olvasom

 • Borhűtő választása

  A bor egy nemes termék, élő dolog, aminek szempontjából az idő is fontos tényező. A borból a legtöbbet kihozni, gazdagságát kibontakoztatni művészet, olyan művészet, amelyet csak a legjobb borászok és borhűtő gyártók tudnak.
   

  Tovább olvasom

 • Mi berendezzük bárpultját

  A vendéglátás mindannyiunk kifinomult igénye, legyen szó profikról, amatőr borkedvelőkről, gasztronómiáról, vagy otthoni vendéglátásról. Minden polcrendszerünk, borospolcunk egyedileg testreszabható a különböző funkciójú és méretű modulok kombinálásával. A különféle elrendezési lehetőségek variálhatóak a rendeltetés függvényében a tárgyak, palackok bemutatására vagy a nagyobb menniységű tárolásra, így például külön fülkékben, akár együtt, állítva vagy döntve, kihúzható fiókkal vagy borosládák tárolására. A felhasznált anyagok mindig minőségiek és tartósak, így többek között: rozsdamentes acél, kemény fa, edzett üveg. A professzionális használatra tervezett dizájn polcrendszereink kifinomult megjelenésűek ezért bármilyen környezetbe jól illeszthetőek.

  Tovább olvasom

 • Professzionális üzleti polcrendszerek

  Professzionális üzleti polcrendszerek, gasztro bútorok, bor tárolók készítése
  Minden olyan üzleti berendezést meg tudunk valósítani, ahol egyedi bor kóstolást, bor tárolást vagy egyéb gasztrónmiai célú megoldást szeretne kialakítani. Éttermeknek, szállodáknak, bároknak, borbároknak, borászatoknak, bor kis- és nagykereskedőknek, delikátesz üzleteknek, raktárhelyiségeknek, kóstoló termeknek gyártunk egyedi polcokat, bútorokat. Mi berendezzük Önnek a rendelkezésre álló helyet, legyen az egy eladó tér kialakítása, vagy csupán egy polcrendszer ahol palackjait szeretné tárolni, mi az Ön igényeinek tökéletesen megfelelő megoldást kínálunk.

  Tovább olvasom

Társaságunk több, mint 25 éves múlttal rendelkezik a magyar és közép-európai import és disztribúciós piacon. Vásárlóink között szállodák, éttermek, koncerttermek, bevásárlóközpontok, üzletek és nagy számban magánszemélyek is megtalálhatóak. Termékeink között konyhai-háztartási, kültéri-beltéri, lakás-HORECA termékek is megtalálhatóak.

1161 Budapest, Rákosi út. 131

(36-1) 403-2724

info@optitech.hu

H-CS 9-17, P 9-14

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz