Melyek a legjobb dagasztó gépek a nápolyi pizzához?
Sok kérdés és érdeklődés van dagasztógépekkel kapcsolatban a házi és kézműves pizza kapcsán. Mivel ez egy nagyobb értékű befektetés a legtöbb ember számára, így vásárlás előtt érdemes tisztán látni bizonyos dolgokat. Az alábbi írásunkkal elsősorban azoknak szeretnék segíteni, akik dagasztógép vásárlásán gondolkodnak. A dagasztógép gyártók különböző módon, különböző minőségben, különböző technológiával próbálják megoldani a keverés-dagasztás folyamatait. Most leginkább a háztartási és kisipari-kézműves gépekről szólunk, amelyek az otthoni vagy maximum a kézműves pékségek, pizzériák igényeit szolgálják ki. Szeretnénk néhány tévhitet eloszlatni és pár olyan további szempontot behozni, ami talán kevésbé volt ismert. A legfontosabb tulajdonságokat igyekeztünk külön pontban összeszedni és néhány új szempontot is behozni a képbe, mint például a keverés módja, hőmérséklet fontossága, keverési kapacitás, gyártók és gépek származása, készülék súlya és mérete és esztétikai szempontok stb.
Tovább olvasom