0

Rádió

A jó, öreg rádió…

A Jó Öreg Rádió…! Miért is? Mert szerintünk megunhatatlan, elnyűhetetlen és zene árad belőle! Hosszabban pedig a rádió minden egyéb információs csatorna ellenére fontos része életünknek. A rádió jelen van otthonunkban, elkísér minket útjainkon, lakásban vagy a kertben, irodában, vagy a kocsiban. Kis zseb méretű rádiók ideálisak sétára vagy sportolásra is. Legyen az zene, kulturális esemény, politika a rádió még mindig és egyre inkább elérhetővé teszi az egész világot számunkra.
Ez a a rádiózás iránti kompromisszumok nélküli filozófia hívta életre 50 évvel ezelőtt a Sangean céget. A cég azóta is folyamatosan és kizárólag rádiókészülékeket gyárt. A minőségi elvárások a legmagasabb igényeket is kielégítik. Most pedig talán van még egy érv, amiért érdemes egy jó rádióba beruházni. A Sangean néhány típusváltás előtt álló készüléke jóval kedvezőbb áron is beszerezhető. Keresse az akciós modellek között.
Rendezés:

Társaságunk több, mint 25 éves múlttal rendelkezik a magyar és közép-európai import és disztribúciós piacon. Vásárlóink között szállodák, éttermek, koncerttermek, bevásárlóközpontok, üzletek és nagy számban magánszemélyek is megtalálhatóak. Termékeink között konyhai-háztartási, kültéri-beltéri, lakás-HORECA termékek is megtalálhatóak.

1161 Budapest, Rákosi út. 131

(36-1) 403-2724

info@optitech.hu

H-CS 9-17, P 9-14

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz