0

Táskarádió

Új termék
Kifutó

Sangean PR-D4 PACKAGE AM/FM szintézeres táskarádió

Cikkszám: sa-hra-prd4p

EAN kód: 4711317990231

Nincs raktáron

Bruttó ár:31 990 Ft
Nettó ár:25 189 Ft+ ÁFA
db
Szállítás díjmentes Br. 100.000.- FT felett
Szállítási idő : Érdeklődjön
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
A PR-D4 a legnagyobb példányszámban eladott táskarádiónk. Talán ez a tény is ok mindent elmond a Sangean alacsoyabb árszinten is elérhető minőségi készülékeiről.
Digitális-szintézeres állomáskeresés, 10 memóriahely, finom érintésű gombok, tekerhető gumírozott hangerőszabályzás, 3"-os minőségi hangszóró, ébresztés és jól olvasható LCD kijelző - amin pontos idő és frekvencia átváltás nélkül egyszerre is látható-jellemzik a készüléket.

Termék adatok

AM/FM táskarádió, szintézeres állomáskeresés,
10 memóriahely (5 AM+5 FM),
inom érintésű gombok,
tekerhető gumírozott hangerőszabályzás,
LCD kijelző: pontos idő és frekvencia –átváltás nélkül- egyszerre is látható,
automatikus keresés,
ébresztés rádióra / hangjelzésre,
altatás / szendergés,
elemállapot kijelzés,
3” széles sávú hangszóró,
működés: DC 6 V adapter vagy 4x1.5V telep,
működés elemről akár 170 órán át (!),
fejhallgató kimenet ,
tartozék hálózati adapter (PR-D4P -változatban)
Méret: 237x148x62mm,
Súly: 840 g,

Termék adatok
Használat
Hordozható rádió
Funkció
FM rádió
Márka
Sangean
A PR-D4 a legnagyobb példányszámban eladott táskarádiónk. Talán ez a tény is ok mindent elmond a Sangean alacsoyabb árszinten is elérhető minőségi készülékeiről.
Digitális-szintézeres állomáskeresés, 10 memóriahely, finom érintésű gombok, tekerhető gumírozott hangerőszabályzás, 3"-os minőségi hangszóró, ébresztés és jól olvasható LCD kijelző - amin pontos idő és frekvencia átváltás nélkül egyszerre is látható-jellemzik a készüléket.
Miért a rádió?
A jó öreg rádió… A rádió minden egyéb információs csatorna ellenére fontos része életünknek. A rádió jelen van otthonunkban, elkísér minket útjainkon, lakásban vagy a kertben, irodában, vagy a kocsiban. Kis zseb méretű rádiók ideálisak sétára vagy sportolásra is. Legyen az zene, kulturális esemény, politika a rádió még mindig és egyre inkább elérhetővé teszi az egész világot számunkra.

Ki az a Sangean?
Nagyjából így lehetne összefoglalni a SANGEAN (ejtsd fonetikusan szandzsín) cég alapításának ötletét. Ez a filozófia hívta életre 30 évvel ezelőtt a SANGEAN céget, ami egyébként egy mozaikszó, a két alapító fivér San és Gean nevéből tevődik össze. 1974-ben rádiók gyártására és fejlesztésére hozták létre a cégüket. Köszönhetően a termékek minőségének hírnevük hamar átlépte a határokat. Köztudottá vált, hogy a minőség tekintetében az ellenőrzés még a legapróbb részletekre is kiterjed és hála ennek, a Sangean rádiói közismerten híresek lettek igényes kidolgozásukról, kitűnő hangjukról, szelektivitásukról és vételi érzékenységükről.

A Sangean múltja és jelene
Olyan cégek választották beszállítójuknak, vagy rádió gyártójuknak a SANGEAN-t, mint pl. SIEMENS akinek 10 éven keresztül ő készítette a világvevő rádióit, de folytathatnánk tovább a teljesség igénye nélkül JVC, RADIO SHACK, GRUNDIG, BRAUN, PANASONIC, ROBERTS és még sokan mások, amire a SANGEAN rendkívül büszke. A taiwani székhelyű anyacégnek leányvállalatai vannak Európában, Amerikában és Ázsiában. Az értékesítés ma már disztribútori hálózaton keresztül történik, de a termékek megtalálhatóak a legnagyobb műszaki kereskedelmi cégek választékában is.

A Sangean termék választéka
A „SANGEAN, A RÁDIÓZÁS VILÁGA” mottó jegyében a választék lefedi a legkisebb zsebrádiótól kezdve a legmodernebb „high-tech” viágvevőkig a rádiókészülékek széles spektrumát. Részletesen a termékpalettán megtalálhatóak digitális és analóg világvevő rádiók, AM/FM zsebrádiók, nosztalgia rádiók, munka és szabadidő rádiók, konyhai rádiók, ébresztős rádiók, felvevők, DAB és internet rádió készülékek egyaránt.

Legjobb referenciáink: az elégedett és visszatérő Vásárló
Számos hazai és külföldi teszt, újságcikk öregbíti a Sangean hírnevét mind a mellett, hogy műszaki emberek, egyetemi tanárok, rádiósok, dx-erek, rádióamatőrök stb. választják kedvenc készüléküknek valamelyik Sangean rádiót. A Sangean erre rendkívül büszke, és azon igyekszik, hogy vásárlóorientált üzletpolitikájával csak tovább fokozza Vásárlóinak elégedettségét. Tegyen Ön is egy próbát és ismerje meg az igényes rádiózás világát!

Segíthetünk? Információ kérés

Biztonsági kód

Rólunk

Társaságunk több, mint 25 éves múlttal rendelkezik a magyar és közép-európai import és disztribúciós piacon. Vásárlóink között szállodák, éttermek, koncerttermek, bevásárlóközpontok, üzletek és nagy számban magánszemélyek is megtalálhatóak. Termékeink között konyhai-háztartási, kültéri-beltéri, lakás-HORECA termékek is megtalálhatóak.

1161 Budapest, Rákosi út. 131

(36-1) 403-2724

info@optitech.hu

H-CS 9-17, P 9-14

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz