0

Borhűtő

Borhűtő választása

Miért vegyek borhűtőt?
A borhűtő a borkultúra része, fokozatosan teret nyer a mindennapokban, az éttermek mellett megjelent a háztartásokban is. A borok a megfelelő hőmérsékleten tudják megmutatni a legtöbbet önmagukból. A fogyasztásra eltett borainkat tárolnunk kell valahol, valamilyen módon. Széles borhűtő választékunk tartalmaz borhűtőket a borok érlelésére, mindennapos fogyasztására, illetve külön érlelésre és fogyasztásra kész tárolásra együtt.

Miért fontos a borok megfelelő hőmérsékleten történő érlelése, tárolása?
A borok eltartása, érlelése során az ingadozó hőmérséklet megakadályozza a borok megfelelő fejlődését, kiteljesedését. A folyamatosan túl meleg környezet felgyorsítja az öregedés folyamatát – és fordítva is -, ami ártalmas lehet a bornak, ezért is nagyon fontos az állandó és optimális hőmérsékletű környezet biztosítása. Felszolgáláskor egy túlzottan lehűtött bor nem tudja teljes mértékben kifejezni ízét, zamatát, illatát, karakterét. De túl melegen felszolgálva pedig egyáltalán nem élvezhető, jelentősen leronthatja karakterét.

Mi árt még a palackozott bornak?
A hőmérséklet ingadozás és a fény a legártalmasabb a palackozott borokra. Minden bor érzékeny rá kivétel nélkül, árkategóriától függetlenül. A fény felgyorsítja a borok öregedését, borhűtőinket ezért UV védelemmel ellátott üvegezéssel látjuk el. Arról nem is beszélve, hogy az előre megfelelő hőmérsékletre behűtött bor azonnal fogyasztható és minőségét sokáig megőrzi. Ha vendégeket vár vagy éppen családjával szeretné kedvenc borait megosztani akkor a biztonságos és kényelmes megoldás egy megfelelően kiválasztott borhűtő.

Borhűtő kiválasztása
Egy borhűtő kiválasztásakor nem szabad elfelejteni, hogy az évek során türelmesen összegyűjtött palackjainkat bízzuk rá, amelyek valódi gazdasági és érzelmi örökséget képviselnek. Boraink teljes értéke sokszor jelentősen meghaladhatja egy borhűtő árát ... és ez az érték az évek során csak növekszik! Ezért határozottan elengedhetetlennek tartjuk, hogy a féltve őrzött palackjainkat igazi borhűtő specialistára bízzuk, aki olyan termékeket kínál, amelyek tökéletesen megfelelnek az Ön és a borai igényeinek. Borhűtő gyártóink garantálják az optimális körülményeket a borospalackok biztonságos éréséhez és a tökéletes felszolgálási hőmérsékletet azon pillanatokban, amikor meg kívánja osztani a borait vendégeivel. Prémium minőségű egy vagy többzónás kompresszoros borhűtőink dizájnban és technikailag is a legjobbat nyújtják Önnek és borainak, legyen az beépíthető, aláépíthető vagy szabadonálló borhűtő. Gasztro és pince hűtőink esetén kérjen egyedi ajánlatot, hogy szakértő kollégáinkkal a lehető legjobb megoldást tudjuk kínálni.
Rendezés:

Társaságunk több, mint 25 éves múlttal rendelkezik a magyar és közép-európai import és disztribúciós piacon. Vásárlóink között szállodák, éttermek, koncerttermek, bevásárlóközpontok, üzletek és nagy számban magánszemélyek is megtalálhatóak. Termékeink között konyhai-háztartási, kültéri-beltéri, lakás-HORECA termékek is megtalálhatóak.

1161 Budapest, Rákosi út. 131

(36-1) 403-2724

info@optitech.hu

H-CS 9-17, P 9-14

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz