0

Viszonteladókat keresünk

Viszonteladókat keresünk

Üzleted vagy webáruházad van? Dolgozzunk együtt!
Társaságunk több, mint 25 éves múlttal rendelkező importőr-nagykereskedő. Közel 1000 különböző termék áll rendelkezésre a választékban a szórakoztató elektronikától a konyhai kisgépekig. A legtöbb termék importőri raktárunkból készletről azonnal elérhető.
Teljes körű értékesítési támogatást nyújtunk, minden kiszámítható és állandó partnerünk számára. A Webáruházaknak online adatfrisstítést (árak, készletek, fénykép, leírás stb.), viszonteladói bejelentkezést és rendelési lehetőséget biztosítunk a weboldalon keresztül. Az Üzleteknek márkáinkkal kapcsolatos tréningeket, termékbemutatókat, tesztelési lehetőségeket nyújtunk.

Jelentkezés
A jelentkezés egyszerű feltétele, hogy üzlethelységgel és/vagy webáruházzal rendelkezz, ahol a termékeinket akár tematikusan, akár egyben értékesíted.

Minimum rendelési érték nincs – akár 1 db termék is rendelhető.
Kiszállítás rendelés + 1 nap (személyes átvétel is lehetséges).
Garancia 1 / 2 / 3 év a magyarországi vonatkozó jogszabályok szerint.
Terméktámogatást biztosítunk minden termékhez (magyarnyelvű használati útmutató, jótállási jegy, szerviztámogatás stb.)
Kedvezmények: Forgalom függvényében lehetőség lesz állandó kedvezmény beállítására is, ehhez csupán folyamatos és rendszeres vásárlás szükséges.
„Dropship” kiszállítás is lehetséges (a terméket mi küldjük ki a vásárlónak közvetlenül, anélkül, hogy neked bármit is tenned kellene, csupán a rendelés adatait küldöd át nekünk, a fizetés után pedig a jutalékkal elszámolunk).

Jelentkezz most!
Küld el rövid bemutatkozásodat az info@optitech.hu e-mail címre.

Várjuk jelentkezésed egy sikeres együttműködés reményében ;-)

Az Optitech.hu csapata

Társaságunk több, mint 25 éves múlttal rendelkezik a magyar és közép-európai import és disztribúciós piacon. Vásárlóink között szállodák, éttermek, koncerttermek, bevásárlóközpontok, üzletek és nagy számban magánszemélyek is megtalálhatóak. Termékeink között konyhai-háztartási, kültéri-beltéri, lakás-HORECA termékek is megtalálhatóak.

1161 Budapest, Rákosi út. 131

(36-1) 403-2724

info@optitech.hu

H-CS 9-17, P 9-14

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz