0

Munka és szabadidő rádió

Outdoor szabadtéri rádiók

A szabadtéri tevékenységek nagyszerű módja, hogy magunk mögött hagyjuk a napi rutint és kissé megfiatalítsuk magunkat. Sokkal szórakoztatóbb ha magával viheti kedvenc zenéit. A kültéri használat azonban nehéz lehet egy tipikus rádió számára. Szerencsére néhány gyártó felismerte ezt a hiányosságot és szabadtéri tevékenységekhez, utazáshoz alkalmas rádiókat is gyártanak. Legyen szó sátorozásról a vadon közepén, vagy lakóautójának egy távoli helyen történő leparkolásáról, jó tudni mi történik a világban, de extrém időjárási viszonyok is előfordulhatnak.
A Sangean MMR-88 és MMR-99 esetében nem kell aggódnia még a tápellátás miatt sem. A rádiók három töltési móddal rendelkeznek: USB, kézi hajtókar (dinamós) és napelem. Ezek a módszerek biztosítják, hogy szinte bárhol hallgathassa kedvenc műsorait vagy zenéit. Az egyik legjobb dolog, amit szeretünk ezekben a rádiókban az a masszív kialakítás. A szabadban nedves, párás lehet, ami csúszóssá teheti a kezét de a masszív, jól tapadó kialakítás segít abban, hogy ne ejtse le. Az MMR sorozatnak köszönhetően egy megbízható fényforrást is kap, mert a készülékek LED-es zseblámpával is rendelkeznek.
A nagyobb készülékek közül, az egyik legjobb munka és szabadidő rádió a kerthez, medencés bulikhoz az U4 és U5 modellek. A szabadtéri bulik és a medence partik igazán szórakoztatóak, de ezt a jól szóló zene egy másik szintre emeli. Ha több mókára van szüksége, fontolja meg a cseppálló kivitel miatt is, így nem kell aggódnia a zenei rendszer tönkretétele miatt. Az U4 és U5 rendkívül robusztus kialakítású, így ellenáll a véletlen leejtésnek. Bukókeretes vázzal és ütésvédelemmel van felszerelve, így ellenáll az olyan körülményeknek, mint az ütés, a víz és a por. Nagy teljesítményű hangszóróval rendelkeznek, így tökéletes teljesítmény adnak zajos környezetben is. Tegyen Ön is egy próbát és ismerje meg az igényes rádiózás világát!
Rendezés:

Társaságunk több, mint 25 éves múlttal rendelkezik a magyar és közép-európai import és disztribúciós piacon. Vásárlóink között szállodák, éttermek, koncerttermek, bevásárlóközpontok, üzletek és nagy számban magánszemélyek is megtalálhatóak. Termékeink között konyhai-háztartási, kültéri-beltéri, lakás-HORECA termékek is megtalálhatóak.

1161 Budapest, Rákosi út. 131

(36-1) 403-2724

info@optitech.hu

H-CS 9-17, P 9-14

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz