0

Szappan

Egyszerűen szappan - simplehuman gazdaságos kiszerelésű folyékony szappanok

A szükséges összetevők - és semmi más. Mi leteszteltük és kifiomítottuk a saját szappan formulánkat, azért, hogy egészséges és hatékony legyen, a szügségtelen kemikáliák nélkül. Utántöltős szappanunk állaga pedig egyenesen tökéletes a pumpás és szenzoros szappanadagolókba.
A szappanvásárlás okosabb módja
Miért venne mindig műanyag dobozos kézi szappanadagolókat teletöltve a legolcsóbb és legkevésbé bőrbarát szappannal? Legyen inkább egy szép rozsdamentes szenzoros simplehuman szappanadagolója és töltse fel a visszazárható csomagolású utántöltős simplehuman szappanjainkkal. Környezetbarát, gazdaságos és tökéletes állagú a szenzoros és pumpás szappanadagolókhoz is.
Utántöltés gazdaságosan
Csak 1 db simplehuman folyékonyszappan utántöltő zacskó annyi szappant tartalmaz, mint kb. 4-4.5 hagyományos műanyag dobozos pumpás szappan. Ami nem is gazdaságos és nem is környezetbarát. Itt az ideje váltania, próbálja ki simplehuman utántöltős folyékony szappanjainkat!
Rendezés:

Társaságunk több, mint 25 éves múlttal rendelkezik a magyar és közép-európai import és disztribúciós piacon. Vásárlóink között szállodák, éttermek, koncerttermek, bevásárlóközpontok, üzletek és nagy számban magánszemélyek is megtalálhatóak. Termékeink között konyhai-háztartási, kültéri-beltéri, lakás-HORECA termékek is megtalálhatóak.

1161 Budapest, Rákosi út. 131

(36-1) 403-2724

info@optitech.hu

H-CS 9-17, P 9-14

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz