0

Szemetes

Szeméttárolás és hulladékgyűjtés profi módon - praktikus szemetesek a háztartáshoz, konyhához, az irodához és kereskedelmi egységekbe, akár beltérre, akár kültérre

Életünkben napról napra szembesülünk a jobb és praktikusabb dolgok igényével. Filozófiánk pont ezt testesíti meg, hogy oldjunk meg problémákat hatékonyabb és gyorsabb módon. Egy kicsit megszállottak is vagyunkl, pl, hogy a pedálos szemetesünk jobban használható legyen, mi kikísérleteztük a legoptimálisabb pedál szöget és nagyságot, így megtaláltuk a tökéletes egyensúlyt és érzetet a nyitáshoz.
Kültéri szemeteseink, hamutartóink és dohányzó állomásaink rozsdamentes acélból készülnek, hegesztési varrat nélküliek, szálcsiszoltak és vízzáróan vannak hegesztve. Örülünk, amikor közületi, horeca vagy magán vásárlóink termékeinket először próbálják ki és már az első pillanatban felkiáltanak "ez aztán szuper, pont ezt kerestem!".
Rendezés:

Társaságunk több, mint 25 éves múlttal rendelkezik a magyar és közép-európai import és disztribúciós piacon. Vásárlóink között szállodák, éttermek, koncerttermek, bevásárlóközpontok, üzletek és nagy számban magánszemélyek is megtalálhatóak. Termékeink között konyhai-háztartási, kültéri-beltéri, lakás-HORECA termékek is megtalálhatóak.

1161 Budapest, Rákosi út. 131

(36-1) 403-2724

info@optitech.hu

H-CS 9-17, P 9-14

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz