0

Vákuumozás

Élelmiszer vákuumozása otthon és a gasztronómiában - Kerülje el az élelmiszer pazarlást és hosszabbítsa meg az élelmiszerek eltarthatóságát az íz, a tápanyagok és a frissesség optimális megőrzésével.

A vákuumfóliázó gépek meghosszabbítják az élelmiszerek eltarthatóságát. A vákuumozás higiénikusan tartja az élelmiszereket és akár négyszer hosszabb ideig eltarthatja, ami csökkenti egyben az élelmiszerpazarlást is. A vákuumozás során a vitaminok és tápanyagok megmaradnak valamint a jó íz garantált. Vákuumozáskor szinte minden lehetséges: frissesség, tápanyag, ízletesség minden megmarad. Alkalmas gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények, tea, kávé, tenger gyümölcsei, baromfi, hús és sok más élelmiszer könnyen lezárható tárolására. A kiegészítő zacskókban és vákuum dobozokban könnyedén tárolhatja frissen a gyümölcsöket, a zöldségeket, snack falatokat az ízek és illatok megőzésével. Húsokat és a halakat is gyorsabban pácolhat vákuum alatt a marináló dobozban a fantasztikus ízekért. Takarítson meg időt és pénzt a friss élelmiszerek vákuumozásával és lefagyasztásával a hosszabb eltarthatóság érdekében.
Rendezés:

Társaságunk több, mint 25 éves múlttal rendelkezik a magyar és közép-európai import és disztribúciós piacon. Vásárlóink között szállodák, éttermek, koncerttermek, bevásárlóközpontok, üzletek és nagy számban magánszemélyek is megtalálhatóak. Termékeink között konyhai-háztartási, kültéri-beltéri, lakás-HORECA termékek is megtalálhatóak.

1161 Budapest, Rákosi út. 131

(36-1) 403-2724

info@optitech.hu

H-CS 9-17, P 9-14

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz