0

Sütés kiegészítői

A sütés kiegészítő eszközei

A sütés fázisa alapvető fontosságú a pizza és pékáru elkészítésében. Fontos, hogy rendelkezzen olyan eszközökkel, amelyek segítenek csökkenteni a sütési időt vagy megakadályozni, hogy a termék megégjen, vagy hogy a sütőből kivéve a kész étel állaga a lehető legjobb maradjon a fogyasztásig. Itt hasznos eszközöket mutatunk be a tökéletes sütés és sütés utáni folyamatok támogatásához. Alumínium és rozsdamentes acél rácsok, alumínium, alumíniumlemezes vagy rozsdamentes acél serpenyők, tálcák és speciális szerszámok ezek használatára és kezelésére.
A rácsok feszített és lapított dróthálóból készülnek (alumíniumból vagy rozsdamentes acélból): ez a hálótípus megakadályozza, hogy a tészta behatoljon a háló lyukaiba. A rácsokon hegesztett rozsdamentes acél szegély is található, amely nagyobb szilárdságot és tartósságot biztosít a terméknek. Egyes modellek kis alumínium lábakkal vannak felszerelve a rács alján, amelyek lehetővé teszik a rács és a tartófelület közötti távolságot, így a gőz könnyen eltávozik a frissen sült termékből, amely ropogós marad. Használhatók a termék sütőben történő felmelegítésére is.
Rendezés:

Rólunk

Társaságunk több, mint 25 éves múlttal rendelkezik a magyar és közép-európai import és disztribúciós piacon. Vásárlóink között szállodák, éttermek, koncerttermek, bevásárlóközpontok, üzletek és nagy számban magánszemélyek is megtalálhatóak. Termékeink között konyhai-háztartási, kültéri-beltéri, lakás-HORECA termékek is megtalálhatóak.

1161 Budapest, Rákosi út. 131

(36-1) 403-2724

info@optitech.hu

H-CS 9-17 (P: csak előzetes bejelentkezésre)

Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz