0

Fagyasztó, mélyhűtő

Hogyan válasszuk ki az ideális fagyasztót, mélyhűtőt?

Egy családban a fő hűtő-fagyaztó (kombinált) szekrények mélyhűtőkpacitása aránylag kicsi, ezért a fagasztó-mélyhűtő rész hamar betelik. Ezért egy extra különálló mélyhűtő jó és népszerű megoldás a családok körében. Az extra mélyhűtési kapacitással, extra helyet nyer, gazdaságosabban tud vásárolni, vagy a megmaradt ételekből többet tud lefagyasztani. Fagyasztó, mélyhűtő vásárlásakor alapvetően 2 fő megoldás jöhet szóba: fagyasztószekrény vagy fagyasztó láda.
Hogyan válasszuk ki az ideális fagyasztót, mélyhűtőt?
Űrtartalom: mennyi ételt szeretne benne tároni. Vannak kisebb és nagyobb méretűek akár 30 litertől, egészen 500 literig.
Energiaosztály: a készülék áram fogyasztása lehetőleg minél kisebb legyen, hiszen hosszú távon így gazdaságos
A fagyasztási teljesítmény azt mutatja meg, hogy a fagyasztó hány kilogramm élelmiszert képes lefagyasztani 24 órán belül, pl: 12 kg/24 óra kapacitású fagyasztás egy családnak már megfelelő.
A zajszint akkor fontos paraméter, ha a fagyasztó olyan helyiségben lesz elhelyezve, ahol sokat tartózkodunk.
Rendezés:

Társaságunk több, mint 25 éves múlttal rendelkezik a magyar és közép-európai import és disztribúciós piacon. Vásárlóink között szállodák, éttermek, koncerttermek, bevásárlóközpontok, üzletek és nagy számban magánszemélyek is megtalálhatóak. Termékeink között konyhai-háztartási, kültéri-beltéri, lakás-HORECA termékek is megtalálhatóak.

1161 Budapest, Rákosi út. 131

(36-1) 403-2724

info@optitech.hu

H-CS 9-17, P 9-14

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz