0

Fagyi és jégkocka készítő

Fagylalt, ahogy Ön szereti

Ha Ön igazi fagylalt rajongó, bizonyára már kóstolt igazi gelato-t Olaszországban. A gelato hagyományos összetevői: a tejszín, tej és tojás. Ízesítésként kerülhet bele friss gyümölcs, csokoládé vagy mogyoró, vagy kedve szerint más. Manapság divat lett otthon, saját fagylaltot készíteni, ami az alkotásban számtalan variációt enged meg és további előnye, hogy csak az kerül csak a fagyiba, amit Ön beletett - adalékok, színezékek, aroma dúsítók nélkül.
Tud készíteni fagylaltot géppel vagy anélkül is. Különböző fagylaltkészítő gépek vannak, de a legnagyobb különbség a fagylaltkészítő berendezések között, hogy hűtő-kompresszorral vannak ellátva vagy sem. A kompresszorral ellátott készülékek jóval drágábbak, de lehetővé teszik, hogy azonnal és többféle fagylaltot készítsünk egymás után. A legtöbb alacsony áron kapható fagylalt készítő berendezés hűtést nem tartalmaz. A szeparált hűtő elemet, vagy tálat jóval előre de minimum 24 órára a fagyasztóba kell tenni, ami azt jelenti, hogy egyszerre csak egy féle fagylaltot tudunk vele elkészíteni és még az sem biztos, hogy van hely a fagyasztóban.
Ha jó fagylaltot fagylaltot szeretne készíteni, akkor igazán jó eredményt csak egy kompresszoros fagylaltgéppel tud elérni. A fagylaltgép biztosítja, hogy a fagyi massza megfelelően lehűljön és közben folyamatosan, de lassan összekeveredjen. Ez a módszer a folyadékban minimalizálja a jégkristályok jelenlétét, amitől az elkészült fagylalt lágy és krémes lesz. Pontosan úgy, ahogy Ön az igazi fagylaltot szeretné. Ha manuálisan készít jégkrémet a jégkristályok előfordulása sokkal magasabb. Egy fagylaltkészítő géppel a folyamat sokkal egyszerűbb, gyorsabb és kevésbé fáradtságos. Kompresszoros fagylalt gépeink kevesebb, mint egy óra alatt kész fagylaltot készítenek Önnek. A készüléket tudja szörbet (sorbet) és fagyasztott joghurt készítésére is használni. A fagylalt nem csak nyári desszert, sok országban nem érhet véget étkezés, az azt lezáró fagylalt-szorbet nélkül.
Rendezés:

Társaságunk több, mint 25 éves múlttal rendelkezik a magyar és közép-európai import és disztribúciós piacon. Vásárlóink között szállodák, éttermek, koncerttermek, bevásárlóközpontok, üzletek és nagy számban magánszemélyek is megtalálhatóak. Termékeink között konyhai-háztartási, kültéri-beltéri, lakás-HORECA termékek is megtalálhatóak.

1161 Budapest, Rákosi út. 131

(36-1) 403-2724

info@optitech.hu

H-CS 9-17, P 9-14

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz