0

Szabadonálló borhűtő

Szabadonálló borhűtők

Szabadon álló borhűtőink tökéletesen illeszkednek a konyhájába,kostoló helyiségbe és közben megvédik a borokat a külső hatásoktól. Egyes vásárlók a tömör ajtós borhűtőket keresik melyek természetes módon védik boraikat. Mások az üvegajtós borhűtők eleganciáját részesítik előnyben. Mindegy milyen megoldás, mi minden típusú bor rajongó és tapasztalt ínyenc számára kínálunk maximális védelmet nyújtó borhűtőket. Ha teli ajtós,akkor inkább a hosszútávú tárolás a lényeg, míg másoknál inkább a látvány ezért az üveges borhűtőket keresik, ami ugyanúgy megfelelő hiszen egy speciális kezelés révén az üveg bevonata megszűri az UV-sugarakat, ezáltal megőrizve borok minőségét.
Különböző méretű és kapacitású borhűtőket talál, a keresést az oldal bal szélső menüjében található szűrők segítségével tovább pontosíthatja az Ön igénye szerint. Amennyiben még nagyobb kapaictásban gondolkodik érdemes megnéznie a kereskedelmi borhűtő kategóriát is, mert ott igazi gasztro borhűtőket talál.
Rendezés:

Társaságunk több, mint 25 éves múlttal rendelkezik a magyar és közép-európai import és disztribúciós piacon. Vásárlóink között szállodák, éttermek, koncerttermek, bevásárlóközpontok, üzletek és nagy számban magánszemélyek is megtalálhatóak. Termékeink között konyhai-háztartási, kültéri-beltéri, lakás-HORECA termékek is megtalálhatóak.

1161 Budapest, Rákosi út. 131

(36-1) 403-2724

info@optitech.hu

H-CS 9-17, P 9-14

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz