0

Beépíthető borhűtő

A beépített borhűtők világa

A bor élő anyag. Miután palackba került az idő múlásával is tovább fejlődik. A palackok megfelelő állapotban való megőrzése elengedhetetlen ahhoz, hogy a bor minősége ne romoljon és így legyen esélyünk felfedezni azt a borkóstolás során. Annak érdekében, hogy a bor minősége ne romoljon a palackban, különös figyelmet kell fordítani az olyan elemekre, mint a hőmérséklet, a páratartalom, az ultraibolya sugárzás és a rezgésmentesség. Borhűtőink tökéletesen illeszkednek a konyhájába és megvédik a borokat a külső hatásoktól!
Beépíthető borhűtőink teljesen integráltak a konyhszekrénybe, pultba. Klasszikus konyhaszekrény polcok helyére illeszthetőek (45-, 60-, 88-, 105-, 122- és 178 cm magasságban. Ideális megoldást nyújt haladó és professzionális borkedvelőknek is a borok fogyasztásra kész tárolására otthon, elegánsan a konyhaszekrénybe építve. Így bármelyik pillanatban előhúzható egy ideálisan hőmérsékletre hűtött boros palack az ebéd vagy a vacsora mellé.
Rendezés:

Társaságunk több, mint 25 éves múlttal rendelkezik a magyar és közép-európai import és disztribúciós piacon. Vásárlóink között szállodák, éttermek, koncerttermek, bevásárlóközpontok, üzletek és nagy számban magánszemélyek is megtalálhatóak. Termékeink között konyhai-háztartási, kültéri-beltéri, lakás-HORECA termékek is megtalálhatóak.

1161 Budapest, Rákosi út. 131

(36-1) 403-2724

info@optitech.hu

H-CS 9-17, P 9-14

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz