0

Moduláris szemetesek

2023. március 7., kedd 18:16

Moduláris szemetesek - a jövő hulladékgyűjtő szemetesei
A fenntarthatóság életünkben egyre fontosabb. Kormányok, intézmények, vállalkozások és állampolgárok minden eddiginél jobban tudatában vannak annak, hogy az alapanyagokat és a hulladékfolyamot okosan és hatékonyan kell kezelni. Például az Európai Unió és nemzeti hulladékgazdálkodási tervek írják elő az országok és hatóságok számára a hulladék elkülönítését.

A fenntartható hulladék szétválasztás nem csak a megfelelő hulladéktárolók kérdése, hanem mindenekelőtt ez egy gondolkodásmód egy cselekvési forma. A végső cél az, hogy mindenki, egész Európa tudatosan kezelje a hulladékait. Ennek során minden szervezetet - akár nagy, akár kicsi - egyformán fontos. Akár egy szelektív hulladékgyűjtő telepítése is hozzájárul a fenntarthatósághoz! Négy fontos alapértékünk: a tervezés, a hatékonyság, a körkörös visszagyűjtési szemlélet és a szaktudás fontossága. Kérem, hogy ismerjék meg moduláris hulladékgyűjtő szemeteseinket.

Moduláris és sorolható szelektív hulladékgyűjtőinket teljesen a körforgásos szemétvisszagyűjtés elvei alapján terveztük. Sorolható, mivel az egyes hulladéktárolók mágnes segítségével illeszthetők össze, a tartályok hosszúságban, de csoportként is összekapcsolhatók. Így ha később nagyobb kapacitásra lenne szükség, csak mellék lehet állítani egy ugyanolyat, vagy kiegészíteni egy másik gyűjtési opcióval. A modularitása azt jelenti, hogy tetszés szerint konfigurálható mire akarja használni, mit kíván benne gyűjteni. Rendelhető például egyszerű nyitott műanyag-, fém-, bambusz fedéllel, eldodható papír pohár soroló nyílással, zárható csuklós tetővel, pedálos csillapított fedéllel is, vagy akár első ajtóval is az elülső ürítéshez. Több féle hulladéktároló családunk széles választékban kapható (S mérettől XL méretig), hogy az Önnek megfelelő kapacitást választhassa.

Miért válasszon minket?

Így tesszük természetessé a fenntarthatóságot

Szép és masszív szelektív hulladékgyűjtő rendszereket készítünk, segítünk Önnek a kiválasztásában és a legjobb helyre történő elhelyezésben. Ez az, amiben jók vagyunk. Hiszünk a fenntarthatóságban és a körkörös hulladékgyűjtési szemléletben. Legfontosabb érveink a következők:

Fenntarthatóság: most és a jövőben

A pazarlás megelőzése mindig központi kérdés számunkra. Ez tükröződik szelektív hulladékgyűjtési rendszereinkben és tanácsainkban is. Fenntartható nyersanyagokat használunk, a lehető leginkább környezetbarát termékeket gyártunk belőle és olyan termékeket készítünk, amelyek bírják a strapát.

Körkörösség: hulladéktól nyersanyagig

A Lune hulladékleválasztó rendszerei hosszú ideig működnek és az alkatrészek mindig cserélhetők. Ha egy Lune termék már nem javítható, a meglazult alkatrészeket új termékekké lehet feldolgozni. Ennek a körforgásnak köszönhetően felelősségteljesen bánunk az alapanyagokkal is.

Költségmegtakarítás a hatékonyság révén

Mi ezt a lehető legegyszerűbbé tesszük Önnek, mint vásárlónak, a szelektív rendszer felhasználóinak és azoknak akik üzemeltetik és újra és újra kiürítik. A Lune termékei könnyen használhatóak. Így lehetővé válik a jól szétválasztott hulladékgyűjtés és kevesebb pénzt költ majd a tisztításra és üzemeltetésre. Ez a költségmegtakarítás jó példája is.

Személyre szabott tanácsok és útmutatás

Gondolkozott-e már azon, hogy munkahelyén hol lehetne a legjobban elhelyezni egy hulladékleválasztó rendszert? A kávéfőzőnél, az íróasztal mellett vagy a folyosón? Mi meglátogatjuk, felmérjük és jó tanáccsal szolgálunk Önnek. A megfelelő helyen elhelyezett megfelelő hulladékleválasztó rendszerekkel a hulladékok szelektálása ugyanolyan egyszerűvé válik, mint otthon.

Modern és robusztus kialakítás

Olyan hulladékgyűjtőt keres, amely jól is néz ki? Vagy egy masszív szemetest keres? Nálunk nem kell választania. Díjnyertes hulladékleválasztó rendszereink szépek és egyben időtállóak is. Színes, robusztus szemeteseink mindig jól mutatnak az Ön irodájában is.

Többet vásárolna? Nem tudja milyen szemetest válasszon? Kérjen egyedi ajánlatot, vagy kérje tanácsadónk segítségét.

Bővebben itt: https://optitech.hu/hu/otthon/szemetes/modularis-szemetes

Kontakt: info [@] optitech.hu

 

 • Lune Paxa moduláris hulladékgyűjtő szemetes
  Új termék
  {##ACTION_PERCENT}% Akció
  Kifutó
 • Lune Vario moduláris, szelektív szemetes
  Új termék
  {##ACTION_PERCENT}% Akció
  Kifutó
 • Lune Vario XL moduláris, szelektív szemetes (alacsony tetővel)
  Új termék
  {##ACTION_PERCENT}% Akció
  Kifutó
 • Lune Finn Wave Triple moduláris szelektív szemetes
  Új termék
  {##ACTION_PERCENT}% Akció
  Kifutó
 • Lune Finn Wave Double modularis szemetes
  Új termék
  {##ACTION_PERCENT}% Akció
  Kifutó
 • Lune Finn Wave Single modularis szemetes
  Új termék
  {##ACTION_PERCENT}% Akció
  Kifutó
 • Társaságunk több, mint 25 éves múlttal rendelkezik a magyar és közép-európai import és disztribúciós piacon. Vásárlóink között szállodák, éttermek, koncerttermek, bevásárlóközpontok, üzletek és nagy számban magánszemélyek is megtalálhatóak. Termékeink között konyhai-háztartási, kültéri-beltéri, lakás-HORECA termékek is megtalálhatóak.

  1161 Budapest, Rákosi út. 131

  (36-1) 403-2724

  info@optitech.hu

  H-CS 9-17, P 9-14

  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
  Kosár tartalma
  Tovább a kosárhoz