0

Borhűtő választása

2022. augusztus 23., kedd 19:21

A bor egy nemes termék, élő dolog, aminek szempontjából az idő is fontos tényező. A borból a legtöbbet kihozni, gazdagságát kibontakoztatni művészet, olyan művészet, amelyet csak a legjobb borászok és borhűtő gyártók tudnak.
 

Borhűtőink elegáns, modern kialakításukkal a legjobb anyagokat ötvözik olyan piacvezető technológiával, hogy biztosan a legjobbat hozzák ki minden egyes palackból, mind az érlelés, mind a megfelelő hőmérséklet szempontjából. Széles modellválasztékunkban megtalálja az Ön igényeinek és vágyainak tökéletesen megfelelő borhűtőt, már akár 8 palacktól akár 300 palackig. Minden lehetséges konfigurációban (szabadon álló, pult alá épített, beépített), aszerint, hogy milyen típusú borhűtőt keres pl. borok további érlelésére használja, fogyasztásra kész hőmérséklet előállítása a fontos, vagy akár többcélú funkcióban.

Egy borhűtő kiválasztásakor nem szabad elfelejteni, hogy az évek során türelmesen összegyűjtött palackjainkat bízzuk rá, amelyek valódi gazdasági és érzelmi örökséget képviselnek. Boraink teljes értéke sokszor jelentősen meghaladhatja egy borhűtő árát ... és ez az érték az évek során csak növekszik! Ezért határozottan elengedhetetlennek tartjuk, hogy a féltve őrzött palackjainkat igazi borhűtő specialistára bízzuk, aki olyan termékeket kínál, amelyek tökéletesen megfelelnek az Ön és a borai igényeinek.

Borhűtő gyártóink garantálják az optimális körülményeket a borospalackok biztonságos éréséhez és a tökéletes felszolgálási hőmérsékletet azon pillanatokban, amikor meg akarja osztani a borát a vendégeivel. Prémium minőségű egy vagy többzónás kompresszoros borhűtőink dizájnban és technikailag is a legjobbat nyújtják Önnek és borainak legyen az beépíthető, aláépíthető vagy szabadonálló borhűtő.  A gasztro hűtőink és pince hűtőink esetén speciális megoldásokat alaklmazunk, kérjen egyedi ajánlatot, hogy szakértő kollégáinkkal a lehető legjobb megoldást tudjuk kínálni.

Társaságunk több, mint 25 éves múlttal rendelkezik a magyar és közép-európai import és disztribúciós piacon. Vásárlóink között szállodák, éttermek, koncerttermek, bevásárlóközpontok, üzletek és nagy számban magánszemélyek is megtalálhatóak. Termékeink között konyhai-háztartási, kültéri-beltéri, lakás-HORECA termékek is megtalálhatóak.

1161 Budapest, Rákosi út. 131

(36-1) 403-2724

info@optitech.hu

H-CS 9-17, P 9-14

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz