Az együttműködés a keretében a 2025.szeptember 22-én megrendezésre került Gault&Millau díjátadó gálán és étteremkalauz bemutatóján mi is bemutattuk a magyar gasztronómia képviselőinek termékeinket, közöttük a professzionális gasztronómia számára készült La Sommeliere PRO-sorozatú professzionális borhűtőinket.
A Gault&Millau étteremkalauz Magyarországon is elérhető. A több, mint 367 oldalas kiadványban összesen 280 letesztelt étterem, 231 szakácssapkával értékelt étterem és 100 POP étterem is belekerült. A Gault&Millau rendszerében egy ikonikus jelzésrendszer, a Toques, avagy szakácssapkák jelölik az éttermek által elért kiemelkedő eredményeket. A vendéglátóhelyeknek odaítélt szakácssapkák száma 1 és 5 között mozog, ezek száma az étkezési élmény minőségét és az étterem kreativitását tükrözi. Az éttermeket 1-től 20-ig terjedő pontozási rendszerben értékelik, amelyben a 20 az elérhető lehető legjobb eredmény.
La Sommeliere a borhűtők specialistája aki +30 éve magas minőségű és a részletekre odafigyelő borhűtőket gyárt professzionális és háztartási használatra. A választék folyamatosan fejlődik a gazdaságosság, a kapacitás, a funkcionalitás irányába. Innovatív megoldásaik: beépített vákuumpumpa, több hőmérsékleti zóna, egyedi dizájn és energiahatékonyság iparági követendő példákká váltak. La Sommeliere borhűtő választékában a borok fogyasztásra kész tárolására és hosszútávú érlelésére is találunk borhűtőket.
Büszkeséggel és örömmel tölt el minket az együttműködés a Gault&Millau-val, aminek révén új színt vihetünk a magyar gasztronómiába és minőségi készülékeinkkel és eszközeinkkel támogathatjuk a jobb és még magasabb színvonalú magyar vendéglátást.
























