0

Ligno Facto padok és ülésrendszerek

2022. augusztus 30., kedd 10:15

A LIGNO FACTO választékban egyedi tervezésű padok, valamint összetett padrendszerek állnak különböző anyagok úgy, mint fa, gránit, bőr, acél és rozsdamentes acél felhasználásával. A középpontban a magas minőségű és tartós padok, ülések, valamint a belső és külső ülőfelületek készítése áll. Tipikus felhasználási területük például bevásárlóközpontokban, állomásokkon, repülőtereken, lakóparkokban, középületekben vagy más nagy forgalmú helyeken van, amelyek az ügyfél specifikációja szerint készülnek Németországban „Made in Germany”.

A padokat és különböző ülőfelületeket a LIGNO FACTO állította össze és gyártotta az ügyfelek egyedi igényei szerint. Legyen szó a nemes, exkluzív anyagokból készült beltéri padokról, amelyeknek meg kell felelniük a belső építészek specifikációinak, vagy a nagy forgalmú helyekre szánt, masszív és vandálbiztos ülőrendszerekről - a LIGNO FACTO választékában mind megtalálható.


A hangsúly a kiváló minőségű és tartós ülőfelületeken van, akár beltérre, akár kültérre, ahol fa, gránit, bőr, szövet, acél és rozsdamentes acél variációi dominálnak a funkció és a dizájn tökéletes egyensúlya mellett. A padokat és ülőfelületeket virág- és növénytartókkal kombinálva pihenőhelyek jönnek létre - az ún. növényszigetek alias "Planter-Islands". Ezt a pihenősziget vagy növény-sziget és oázis koncepciót széles körben használják bevásárlóközpontokban, állomásokon, repülőtereken, középületekben is.

Rólunk

Társaságunk több, mint 25 éves múlttal rendelkezik a magyar és közép-európai import és disztribúciós piacon. Vásárlóink között szállodák, éttermek, koncerttermek, bevásárlóközpontok, üzletek és nagy számban magánszemélyek is megtalálhatóak. Termékeink között konyhai-háztartási, kültéri-beltéri, lakás-HORECA termékek is megtalálhatóak.

1161 Budapest, Rákosi út. 131

(36-1) 403-2724

info@optitech.hu

H-CS 9-17, P 9-14

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz