0

sixnine-design - kültéri szemetesek

2022. szeptember 6., kedd 14:32

sixnine-design – funkció és dizájn
A sixnine-design választékában exkluzív rozsdamentes acélból készült szeméttárolók és szeletkív hulladékgyűjtők beltéri és kültéri használatra, dohányzóállványok, hamutartók, virágtartók, ügyfél-irányító rendszerek, korlátok, fogasok és kiegészítőik vannak. A termékek rozsdamentes acélból készülnek legtöbbjük Németországban (Made in Germany). Tipikus felhasználási területük irodaházakban, bevásárlóközpontokban, bankokban, ATM automatáknál, kórházakban, szállodákban, mozikban, állomásokon, vasútállomásokon vagy repülőtereken van.

Alapelvünk a tökéletes funkció és dizájn

Amikor belépünk valahova, a hely minőségét érzékelésünk határozza meg. Ezt pedig a részletek és az egész összhangja együtt befolyásolják. A termékek kifejlesztésekor a formatervezés és funkcionalitás együttese számít. A funkcionalitás pedig a tervezés végső eleme, mert alapelvünk, hogy csak a legjobbat!  Ügyfeleink kérése egyedi termék is készülnek. A termékek nagy része Németországban készül, ez nagyobb rugalmasságot és jobb minőségkontrolt tesz lehetővé. A termékek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek pl.: a szeméttárolóink varrat nélküliek, szálcsiszoltak és vízállóan vannak hegesztve, ami csak egyedi és speciális hegesztő berendezéseinkkel lehetséges.

Választékunk:
Kültéri szemetesek
Nagy kapacitású szemetesek
Szelektív kültéri szemetesek
Biztonsági szemetesek
Tűzbiztos szemetesek
Fali szemetesek
Szemetesek hamutartóval
Szemetes és dohányzó állomás
Beltéri szemetesek
Nagy kapacitású szemetesek
Szelektív beltéri szemetesek
Szaniter papírgyűjtők
Irodai papírkosarak
Hamutartók és dohányzó állomások
Jelző rendszerek és korlátok
Fogasok
Padok és pad rendszerek
Növény tartók és növény-szigetek

Társaságunk több, mint 25 éves múlttal rendelkezik a magyar és közép-európai import és disztribúciós piacon. Vásárlóink között szállodák, éttermek, koncerttermek, bevásárlóközpontok, üzletek és nagy számban magánszemélyek is megtalálhatóak. Termékeink között konyhai-háztartási, kültéri-beltéri, lakás-HORECA termékek is megtalálhatóak.

1161 Budapest, Rákosi út. 131

(36-1) 403-2724

info@optitech.hu

H-CS 9-17, P 9-14

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz