0

Outdoor (szabadtéri) rádiók

2022. augusztus 19., péntek 11:42

A szabadtéri tevékenységek nagyszerű módja, hogy magunk mögött hagyjuk a napi rutint és kissé megfiatalítsuk magunkat. De még sokkal szórakoztatóbb ha magával viheti kedvenc zenéit. A kültéri használat azonban nehéz lehet egy átlagos rádió számára. Szerencsére néhány gyártó felismerte ezt a hiányosságot és szabadtéri tevékenységekhez, utazáshoz alkalmas rádiókat is gyártanak. Legyen szó sátorozásról a vadon közepén, vagy lakóautójának egy távoli helyen történő leparkolásáról, jó tudni mi történik a világban, de extrém időjárási viszonyok is előfordulhatnak.

Ilyenkor jól jön egy strapabíró rádió. A Sangean MMR-88 és MMR-99 esetében nem kell aggódnia még a tápellátás miatt sem. A rádiók három töltési móddal rendelkeznek: USB, kézi hajtókar (dinamós) és napelem. Ezek a módszerek biztosítják, hogy szinte bárhol hallgathassa kedvenc műsorait vagy zenéit. Az egyik legjobb dolog, amit szeretünk ezekben a rádiókban az a masszív kialakítás. A szabadban nedves, párás lehet, ami csúszóssá teheti a kezét de a masszív, jól tapadó kialakítás segít abban, hogy ne ejtse le. Az MMR sorozatnak köszönhetően egy megbízható fényforrást is kap, mert a készülékek LED-es zseblámpával is rendelkeznek.
A nagyobb készülékek közül, az egyik legjobb munka és szabadidő rádió a kerthez, medencés bulikhoz az U4 és U5 modellek. A szabadtéri bulik és a medence partik igazán szórakoztatóak, de ezt a jól szóló zene egy másik szintre emeli. Ha több mókára van szüksége, fontolja meg a cseppálló kivitel miatt is, így nem kell aggódnia a zenei rendszer tönkretétele miatt. Az U4 és U5 rendkívül robusztus kialakítású, így ellenáll a véletlen leejtésnek. Bukókeretes vázzal és ütésvédelemmel van felszerelve, így ellenáll az olyan körülményeknek, mint az ütés, a víz és a por. Nagy teljesítményű hangszóróval rendelkeznek, így tökéletes teljesítmény adnak zajos környezetben is. Tegyen Ön is egy próbát és ismerje meg az igényes rádiózás világát!

Rólunk

Társaságunk több, mint 25 éves múlttal rendelkezik a magyar és közép-európai import és disztribúciós piacon. Vásárlóink között szállodák, éttermek, koncerttermek, bevásárlóközpontok, üzletek és nagy számban magánszemélyek is megtalálhatóak. Termékeink között konyhai-háztartási, kültéri-beltéri, lakás-HORECA termékek is megtalálhatóak.

1161 Budapest, Rákosi út. 131

(36-1) 403-2724

info@optitech.hu

H-CS 9-17, P 9-14

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz